A hétvégén újranyit két, kicsit retrós hangulatú, de kényeztető hazai fürdő

Mindkét fürdő, a Tiszaörsi Termálfürdő és a Csongrádi Gyógyfürdő is zárva van már január eleje óta, de most szinte egyszerre jelentették be, hogy ezen a hétvégén újra megnyitnak, sőt a Csongrádi Gyógyfürdő rögtön éjszakai fürdőzéssel készül az újranyitás napjára.

A kép egy szép, napsütéses decemberi napon készült a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda külső medencéjénélForrás: Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda / FB

A hárommedencés kis termálfürdő Tiszaörsön tavaly október óta heti három nap tart nyitva, és ez idén sem változik. A retrós hangulatú fürdő így péntekenként, szombatonként és vasárnaponként várják majd a vendégeket, 9 és 18 óra között.

Bár a nyitvatartás egy órával tovább tart, sajnos a belépők árai emelkedtek. Míg novemberben egységesen 2000 forintba került minden jegy, ebben az évben a felnőtt napijegy 2500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő pedig 2200 forintba kerül majd.

A Csongrádi Gyógyfürdő január 9-én kényszerült bezárni. Részben a spórolás, részben a szükséges karbantartások elvégzése miatt. De a város polgármestere már akkor elmondta a Termalonline.hu cikke szerint, hogy hasonló leállásra nem lesz már többet szükség 2023 végig. Sőt a február 10-i nyitás napjára már programokkal is készülnek az üzemeltetők. Lesznek elő Valentin-napi szaunafelöntések 19, 20 és 21 órai kezdettel, a fürdő zárórája pedig csak 23 órakor lesz, így éjszakai fürdőzésre is számíthatunk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek