Siklóson a szálloda és a fürdő is bezárt két hónapra

Az utóbbi időben sajnos egyre több hotel és fürdő átmeneti bezárásáról adtunk hírt. Ezúttal általános karbantartási és nagytakarítási munkálatok elvégzése miatt két hónapra bezárt a Siklósi Termálfürdő és a Hotel Castello is – adta hírül a Bama.

A Thermal Spa Siklós tavasszal újra várja vendégeitForrás: Facebook/ Thermal Spa Siklós/Photo Csucsi No2/Csucsi Gergely

Az eddigi években is megszokott nagytakarítási, karbantartási munkálatokat végzik el a Siklósi Thermal Kft. által üzemeltetett Thermal Spa Siklós fürdőkomplexumban, és a négycsillagos szállodában, a Hotel Castelloban. Dragoslav Zoric igazgató szerint, ezek a munkálatok a korábbi években 4-5 napot vettek igénybe, most viszont két hónapig tartanak zárva a létesítmények, ez pedig nyilvánvalóan nem független a magas energiaáraktól.

"Fontosnak tartjuk, hogy az átmeneti bezárás mellett dolgozóink megtartását tervezzük, segítségükkel elvégezzük a hotelben és a fürdőben a szokásos éves karbantartási és nagytakarítási feladatokat, előre megtervezett rend szerint. Ezzel egyben biztosítani tudjuk, hogy újranyitáskor, újult erővel várjuk kedves vendégeinket" – áll a Thermal Spa Siklós hivatalos közleményében.

A fürdő honlapjáról az is kiderül, hogy azok az ajándékkártyák, amelyek 2023. január 9. és mácius 31. között járnak le, annak érvényessége automatikusan meghosszabbodik május 31-ig. A szállóvendégeket, akiknek ezen időszakban volt foglalásuk, arra kérik, vegyék fel a kapcsolatot a hotel munkatársaival a foglalásaik áthelyezése vagy lemondása miatt. A létesítmények március 10-től újra várják a vendégeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek