Újabb szabadtéri medencét tervez a Ceglédi gyógyfürdő

Miután tavaly új medencét avattak, az idei évben további fejlesztéseket tervez a Ceglédi Gyógyfürdő - tudtuk meg a termalonline.hu cikkéből. A tavalyi év eleje nehezen indult a pest megyei fürdőnek, mivel a koronavírus miatt be kellett zárnia, de a fürdő munkatársai addig is a felújításokon dolgoztak. Teljesen megújult a szaunarészleg, átadtak egy új szaunát, egy jéggépet, Himalája sófalas pihenőt, és egy nagy dézsás zuhanyt.

Ceglédi Gyógyfürdő és SzabadidőközpontForrás: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont/Facebook

A szolnoki Magiszter Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai és diákjai felújították a lelátót, a legnagyobb dolog pedig az volt, hogy egy új, 38 fokos szabadtéri gyógymedencét avattak - mondta el Szűcs Ádám, a gyógyfürdő ügyvezetője.

Az igazgató szerint további felújítások várhatóak 2022-ben: jelenleg elbírálás alatt áll egy bruttó 250 millió forintos energetikai fejlesztési terv, mely a fürdőépületet korszerűsítené. Ezen kívül elkészült a kiviteli terve és hamarosan indul a közbeszerzési eljárása a szabadtéri ülőmedencének, amely egy korszerű technológiájú hibrid medence lesz:

télen gyógyvizes ülőmedence, nyáron hideg vizes családi medenceként funkcionál majd.

Egy kisebb helyiség létrehozását is tervezik, ahova el lehet vonulni ellátni a legkisebb vendégeket, és az öltözőkapacitást is bővíteni szeretnék.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek