Éjszakai fürdőzés és szaunaszeánsz-csokor a wellness szerelmeseinek

Több hazai gyógy-és termálfürdő is elindította téli programkínálatát, amiben találunk finn szaunashow-t, éjszakai fürdőzéseket, illetve vizuális effektekkel és vízidiszkóval tarkított fürdőpartikat  - olvasható a termalfurdo.hu oldalán. Az első alkalmakra január 14-én és 15-én készülhetünk, de innentől kezdve szinte mindegyik helyszínen lesznek hétvégi, esti programok.

A Széchenyi Gyógyfürdőben Sparty-t tartanak!

Az immár több mint tizenhét éves múltra visszatekintő SPArty rendezvénysorozat, békeidőben évi 50 ezer vendégével a magyar főváros egyik leglátogatottabb eseményévé nőtte ki magát.

 A szombatra időzített bulikon a vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus tánczenét. A bulik csak 18 év felülieknek szólnak, és 22:30-tól hajnali 3 óráig tartanak. A következőt most szombaton, január 15-én tartják.

A ráckevei Aqualandben pedig a Finn Szaunashow-é lesz a főszerep

A ráckevei Aqualand a tradicionális finn szaunázás elkötelezett népszerűsítőjeként minden pénteken, így január 14-én is, 20 óra és 01:30 között textilmentes szaunaestet tart változatos programokkal és felöntésekkel. A program leírása szerint a szaunamesterek péntekről péntekre komponálják a meleg, jeges, olykor gőzös programjaikat, melyek nem nélkülözik a gyümölcsöket, illóolajokat, sót, mézet, kávét, csokoládét.... Képzeletüknek, tematikáiknak, jelmezeiknek és alapanyag használatuknak semmi sem szab határt!

A Hagymatikumban éjszakai fürdőzés és szaunaszeánsz is lesz

Az éjszakai fürdőzés szerelmesei minden szombaton, 18:00-tól 23:00-ig csobbanhatnak a makói Hagymatikumban!

Az éj leple alatt, január 15-én a kül- és beltéri gyógymedencékben és a beltéri élménymedencében fürödhetünk. A szaunavilágban pedig két éjszakai szeánsszal készülnek a szaunamesterek. Az éjszakai fürdőzés alatt a szeánszokat külön szaunabelépővel lehet igénybe venni.

A Demjéni Termáltó már a helyszín miatt is megéri

A Demjéni Termáltó Fürdőben rendszeresen szerveznek éjszakai fürdőzést péntekenként és szombatonként. 

A mediterrán tengerpartra hajazó hangulat és a szép kilátás a gyógyhatású termálvízes élmény- és termálmedencékkel pazar programnak ígérkezik. A partik minden pénteken és szombaton 19 órától egészen éjfélig tartanak.

A Szentendrei Vizes Nyolcas is várja a fürdőzőket

Szombati napokon 19 órától éjfélig minden szaunázni vágyót várnak a V8 Wellness Mesterszaunájában. A 12-15 perces zenés, aromaterápiával fűszerezett szaunaprogramok természetes módon segítenek a test és a lélek egyensúlyának megteremtésében. Egészség, megtisztulás, a szív- és érrendszer edzése, immunerősítés, vidám társaság, jó hangulat, testi-lelki pihenés – és a szauna sok egyéb jótékony hatása, ezt kínálja a V8 Wellness.

Éjszakai termálfürdőzés Leányfalun

A Leányfalui Termálfürdő minden pénteken és szombaton 20 óra és éjfél között várja a vendégeket éjszakai fürdőzésre.

(A borítókép csak illusztráció, forrása: Shutterstock/Michael Vano)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek