Folytatódik a hőségriadó, de jön a Strandok éjszakája

Úgy tűnik folytatódik a kánikula, épp most jött a hír, hogy vasárnapig éjfélig meghosszabítják a harmadfokú hőségriadót. Így épp szerencsés időpontra esik a holnapi (július 31.) Strandok éjszakája, amelynek alkalmából országszerte több fürdőben egész éjszaka a vízben lehetünk. Már korábban is írtunk az eseményről, azóta a dunavarsányi Jade Beach neve is megjelent a programban részt vevő strandok listáján.

Makói Hagymatikum FürdőForrás: Makói Hagymatikum Fürdő/Facebook

Az éjszakai fürdőzést különféle programokkal színesítik a fürdők: lesz SUP-oktatás a naplementében, zene, tüzijáték, mozi a medencéből és még sok más. Az alábbiakban a legjobb programok közül válogattunk:

Lupa-tó, Budakalász: 19 órától ingyenes a belépő. Lesz SUP oktatás a naplementében, SUP jóga, éjszakai strandröplapbda bajnokság, gyerekprogramok, Brass Band koncert, az éjszakai fürdőzést vendég Dj kíséri.
MOM Sport, Budapest: Hanjali 2-ig tartanak a programok. Kipróbálhatjuk a SUP-ot és a búvárkodást, lesz szinkronúszó bemutató, aquafitness, ping-pong és teqball, miközben Dj szolgáltatja a zenét a szokásos belépőárakon.
Aquaworld Élményfürdő, Budapest: 22 órától táncos show műsor, 23 órától pedig fényshow emeli a hangulatot, a belépő 21 órától 3990 forint fejenként.
Kecskeméti Fürdő: Dj show, UV fénydekorációval, táncfellépéssel várják a vendégeket a megszokott belépőárakon éjfélig.
Kerekdombi Termálfürdő, Tiszakécske: filmvetítésekre és szaunaprogramokra számítsunk este 9 óráig.
Aqua Land Termál- és Élményfürdő, Ráckeve: DJ, sambatáncosok, vízi mozi, szauna programok gondoskodnak a szórakozásról éjfélig. A estén külön belépődíjat kell fizetni.
Gyógy- és Wellnessfürdő, Sárvár: hajnali 1 óráig maradhatunk a medencékben, miközben zene és tűzijáték biztosítja a hangulatot. A belépő 18 órától 2100 forint.
Termálfürdő Leányfalu: Karibi hangulat, vízi zumba, DJ és kívánságműsor várja a látogatókat éjfélig.
Budaörs Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand: Óránként lesznek szaunaszeánszok, amelyeken a belépőjegyekkel ingyenesen vehetünk részt.
Makói Hagymatikum Gyógyfürdő: zenés éjszakai fürdőzéssel, DJ Nacsa Bencével, fürdőmozival és különleges szaunaszeánszokkal várják a látogatókat éjfélig.
Hajdúnánási Gyógyfürdő: hajnali 1-ig élvezhetjük a fürdőzést, miközben tűzzsonglőrök és buborékshow gondoskodik a szórakozásról.
Barack Thermal Resort Tiszakécske: 18 órától Dj szolgáltatja a zenét. A nap folyamán a kicsiket animátorok szórakoztatják játékos vízi és szárazföldi programokkal. A felnőtt vendégek 10 és 18 óra között különböző mozgásformákkal ismerkedhetnek meg: lesz többek között nyak-, váll-, gerinc-, lábfej- és egyensúlytorna állásban, átmozgató torna ülésben/fekvésben, stretching, nyújtó gyakorlatok és Agua nordic walking. Lesz még lehetőség talpvizsgálatra és inbody testösszetétel-mérésre is, mindez éjfélig.
Véső úti strandfürdő, Szolnok: A világzene lesz a középpontban a szolnoki fürdőben. 17 órától afrikai mesékkel kapcsolatos gyerekműsor kezdődik, majd 21 órától fellép a Pandora Projekt Szantál, és a The Crazy Rogues együttes. A felnőtt belépő 1900 forint, a családi jegy 5000 forint. Ha nappalra már megváltottuk a belépőt, akkor csak egy koncertjegyet kell fizetnünk, ami 900 forint.
Kanizsa Uszoda és Strandfürdő: pool party Dj-vel, ügyességi és sportversenyek, darts, csillámtetoválás, sörivó verseny és koktél bár vár a kanizsai fürdőben.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek