Egyre komfortosabb a népszerű dunakanyari szabadstrand

Idén bővítették Verőce szabadstrandjának kényelmi szolgáltatásait, az előző fejlesztési ütemek családbarát szolgáltatásai kiegészültek a baba-mama szobával, ahol zavartalan lehetőség nyílik a család legkisebbjeinek etetésére, altatására, tisztálkodásra - adja hírül a turizmus.com.

A verőcei strand - illusztrációForrás: strand.hu / FB

Elektromoskerékpár-töltő pontokat telepítettek biztonsági rögzítőkkel, melyeket nem csak a biciklizés szerelmesei használhatnak, lehetőség van rollerek, robogók és mozgáskorlátozottak elektromos segédeszközeinek töltésére is. Amíg a látogatok strandolnak, eszközeik biztonságát a töltőpont fölé helyezett kamerák növelik, melyek a partszakasz több pontján is megtalálhatók.

Kihelyeztek egy elektromos zárrendszerrel működő mobiltöltő pontot, és bővült a strand wifilefedettsége, így a teljes területen csatlakozhatunk a netre. 100 négyzetméterrel nőtt a zöldterület, és 6 ergonomikus napozóágyat helyeztek el. A fejlesztések része a tájékoztatást segítő kombinált információs tábla- és hangosító rendszer, a családi mosdók előterében értékmegőrző szekrényeket helyeztek el, javították a vízpart szilárd burkolatú megközelíthetőségét és a csapadékvíz-elvezetést.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek