Tovább tartanak nyitva a fővárosi strandok az év eddigi legmelegebb napján

Ahogyan korábbi cikkünkben is írtunk róla, holnap a többórás tikkasztó napsütés után még tovább fokozódhat a forróság: délen akár 39 fokot is mutathatnak a hőmérők. A tűző napsütés ellen azonban kis időre az égen megjelenő fátyol-és gomolyfelhők adhatnak árnyékot, de a strandidő határozottan marad. Éppen ezért a BGYH Zrt. által üzemeltetett strandok közül ötben június 24-ig este nyolc óráig fogadják a felfrissülésre vágyókat.

A Pala is este nyolcig tart nyitva még a holnapi naponForrás: Palatinus Gyógy-, Strand - és Hullámfürdő Hivatalos Facebook oildala

Az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriadóra való tekintettel a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett strandok tehát holnapig egy órával tovább tartanak nyitva – olvasható a BGYH Zrt weboldalán.

A Palatinus, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Római, és a Csillaghegyi strandfürdők is este 8 óráig várják a hűsölni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. A fürdőbelépőt  otthon, kényelmesen is megvásárolhatják, hogy a nagy melegben ne kelljen sorba állniuk a pénztáraknál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek