Táncterasz és nagyi szoba is lesz ezen az ingyenes sportesten

Korábban már írtunk arról, hogy áprilisban és májusban egy-egy napra edzőteremmé változhat a lakásunk a Magyar Szabadidősport Szövetség szervezésében. Hiszen május 26-án jön a Kihívás Napja, de még előtte, április 24-én virtuális térben megrendezik a #BEACTIVE NIGHT-ot, ahol többek között lesz Táncterasz, Fitnesz folyosó és Harmónia tér is – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

IllusztrációForrás: Beactivenight.hu / Press

Az ingyenes órákat április 24-én 18 órától érhetjük majd el egészen éjfélig. Online követhetünk majd és csatlakozhatunk indoor cycling órákhoz, ha van otthon megfelelő gépünk hozzá, de lesz gyerektorna, pilates, jóga, kangoo és kick-box edzés, valamint különböző táncórák.

A népszerű és profi edzőknek köszönhetően egy különleges kardió órán, az ugróköteles edzésen is részt vehetünk majd. „Az ugrókötelezés azért is élvezetes sport, mert a mozdulatokat zenére végezzük, és bár ez egy funkcionális edzés, mégis igyekszünk látványos gyakorlatokat is belecsempészni" – idézi a közlemény Bánhegyi Adrienn többszörös ugrókötél világ- és Európa-bajnokot. „Mindenkinek ajánlom ezt a mozgásformát, de a jelentős túlsúllyal rendelkezők jobb, ha az ugrálós részek helyett más gyakorlatokat végeznek: például nyújtáshoz vagy erősítéshez, tartásjavító feladatokhoz is használhatják az ugrókötelet."

Adrienn mellett az online foglalkozásokat olyan oktatók és edzők tartják, mint például Molnár Andi, Angyal András, Sifi, Katus Attila, Kisó, Péntek Enikő vagy Kádár Papp Nóra. Az aktív sporteste idje alatt kimehetünk majd a Táncteraszra, ahol a zene és a ritmus szerelmesei válogathatnak az órák között, a Fitnesz folyosón pedig pulzusnövelő gyakorlatokba állhatunk be.

A legelszántabbakat a Kihívások alagsorában várják majd, a Harmónia térben a testi-lelki feltöltődésé lesz a főszerep. A Családi nagyszoba az egész famíliát csábítja majd játékos, közös mozgásra, a Nagyi szobában pedig az idősebb korosztály találhat magának megfelelő gyakorlatokat. Az eseményhez a beactivenight.hu oldalon keresztül lehet csatalkozni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek