Ingyenes meditációs és légzésgyakorlatokon vehetünk részt, ha lelki lazulásra vágyunk

  Az ingyenesen látogatható online, de mégis csoportos meditációs programot keddenként 18:30-tól érhetik el azok az érdeklődők, akik szeretnék megtanulni, hogyan kezelhetik jobban az érzelmeiket és gondolataikat. 

  A kép csak illusztrációForrás: Erik Brolin / Unsplash

  Mivel a légzés az, ami összeköti a testet és az elmét, összeköttetésben áll az érzelmekkel is. Különböző érzelmi állapotokban máshogyan lélegzünk - és ez visszafelé is igaz, a lélegzet segítségével befolyásolni tudjuk az érzelmeinket - írták az esemény Facebook oldalán.

  Az órán, melyet legközelebb február 23-án tartanak 18:30 és 19:30 között, az The Art of Living oktatóitól megtanulhatunk egyszerű légzőgyakorlatokat és azt is megtudhatjuk, hogy minként kell jól meditálni. A Meditáció és Légzés foglalkozások egészen március 30-ig tartanak, és Zoom-on keresztül érhetők el, az eseménynél megadott azonosítóval és kóddal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!