A légzőszervi betegségből gyógyulókra fókuszál az európai hotellánc

  Európa legnagyobb gyógyszálloda-lánca, az Ensana hétnapos légzés-helyreállító programot kínál csehországi szállodáiban a légzőszervi megbetegedések után esetlegesen visszamaradó tünetek illetve károsodások enyhítésére.

  A kép illusztrációForrás: Albina Gavrilovic/shutterstock.com

  A program, melyet különböző területekről érkező egészségügyi szakemberekből álló csoport vezet testmozgást, gyógykezeléseket és oktatást is magában foglal, célja, hogy helyreállítsa a tüdő kapacitását és a vér oxigéntelítettségének szintjét. A kezelés orvosi vizsgálattal kezdődik, amelynek célja a rehabilitációs kezelések testreszabása. Ezt az értékelést a program végén megismétlik, valamint naponta végeznek fizikoterápiás kezeléseket és tüdőfunkció-méréseket.

  A vendégek irányított testmozgást végeznek, öt alkalommal inhalálnak természetes erdei forrásból származó, helyi ásványvizet, és ingyenesen vehetik igénybe a szálloda fürdőjét, szaunáját és fitnesztermeit. Mindezt két száraz széndioxid-fürdő, két ásványvizes fürdő, lokális keringésserkentő masszázs, két elektroterápiás kezelés és két széndioxid-gázos kezelés egészíti ki. A csomag ára 630 eurónál (körülbelül 226 ezer forint) kezdődik teljes ellátással - derül ki a spabusiness.com cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek