Meseszép luxusszálloda épül Erzsébet királynő lakhelye mellett

2021 első negyedévében a Fairmont megnyitja harmadik luxus ingatlanát az Egyesült Királyságban, gyógyfürdővel és wellnessrészleggel, amelyet a teljes testfiatalítás ihletett. Több mint 140 millió fontot fektettek a Fairmont Windsor Park szállodába és annak kétszintes, 2500 négyzetméteres wellnesslétesítményébe, amelyet a vendégek fürdő, wellness-, fitnesz- és kozmetikai igényeinek kielégítésére terveztek. A 200 szobás vidéki luxusüdülő a történelmi windsori kastély közelében található. Egyébként már lassan egy éve, hogy II. Erszébet elhagyta a londoni Buckingham-palotát és a windsori kastélyt választotta lakhelyéül, mert a fővárosban gyorsan terjedt a koronavírus. A windsori kastély az uralkodó egyik legkedveltebb királyi rezidenciája, és valószínűleg nem bánja, hogy ezt a szép épületet látja majd az ablakából.

Maga a szálloda is úgy fest, mint egy kastélyForrás: fairmont-windsorpark.com

A welnessrészlegben 18 kezelőszobát alakítanak ki, köztük hármat pároknak, valamint lesz egy VIP spa-lakosztály pezsgőfürdővel, saját étkezővel és öltözővel. A vendégek számíthatnak egy török fürdőre, himalájai sóval kirakott relaxációs szobára, krioterápiás, azaz hidegterápiás kamrára, és egy hidroterápiás kezeléseket nyújtó részlegre. A további wellness-szolgáltatások közé könnyű- és mélyrelaxációs szoba, szauna, gőzfürdő, jégkút, medence és jakuzzi tartozik. Lisa Barden igazgatónő egy vadonatúj szolgáltatásról is beszámolt. "Különösen izgatottak vagyunk, hogy a japán Ashiyu-lábfürdőt is elhozhatjuk a fürdőbe, mivel ezt mindenki igénybe veheti, még azok is, akik korlátozó körülmények között, azaz súlyos betegségekkel élnek" – emelte ki.

A szálloda egyik medencéjeForrás: fairmont-windsorpark.com

Számos terápiás lehetőséget is kínálnak majd, beleértve a masszázst, az arckezelést és az energetikai kezeléseket. A gyógyfürdő a fitnesz rajongóiról is gondoskodik, többek között gyógytornász-, természetgyógyász- és csontkovács-szolgáltatás, jóga- valamint pilatesstúdió is indul. A széles kínálatot kiegészítik wellnesskávézóval, spabutikkal, fodrászattal és kozmetikai stúdióval – írja a spabusiness.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek