Mintegy 200 vadkacsa vette birtokba a gyomaendrődi gyógyfürdőt

  Éppen két napja számoltunk be a hírről, hogy Gyomaendrődön közel nettó 1,3 milliárd forintos forrásból fejlesztik a Liget Gyógyfürdő és Kempinget, ahol többek között csúszdaparkot, grillteraszt, gyerek e-car játékpályát építenek, és újabb wellness-szolgáltatásokkal is bővítik a kínálatot. A tervek szerint két évet vesz igénybe a fejlesztés, azonban nem mindenki szeretett volna addig várni.

  A kacsák élvezik a kellemes termálvizetForrás: Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping/Facebook videó

  Nekünk embereknek ugyan a koronavírus-járvány okán bevezetett szabályozás miatt jelenleg nem adatik meg a lehetőség, hogy élvezzük a termálvíz jótékony hatását, de az állatokra ez a törvény nem vonatkozik. A fürdő Facebook bejegyzése szerint ugyanis vadkacsák százai vették birtokba a Liget Fürdő családi medencéjét.

  A fagyvédő célból termálvízzel feltöltött medencében évről évre megjelenik néhány vadkacsa. A korábbi években egyszerre maximum 4-5 kacsa úszkált a medencében, ugyanakkor ezúttal mintegy 200 vadkacsa élvezte a meleg termálvizet. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek