Nemzeti parkban épült meg Japán legújabb wellnesshotele

Az Aman luxusszállodacsoport Amanemu néven természetközpontú luxus wellness-menedékhelyet hozott létre egy távoli japán üdülőhelyen, a Mie prefektúrában, az Ise-Shima Nemzeti Parkban. Az Ago-öböl feletti dombok alapozzák meg az Amanemu nyugodt környezetét. A szállodától háromórás autóútra található a Kumano Kodo, az UNESCO Világörökség részeként elismert zarándokút is a csodálatos hegyvidéki és parti ösvényeivel.

Nem is lehetne jobban kezdeni a napot, mint egy itt elfogyasztott csésze teávalForrás: aman.com

A négy éjszakás programot úgy fejlesztették ki, hogy a vendégek immunrendszerét a természet segítségével erősítsék meg például stresszoldással, elősegítség számukra a jobb alvást, és elsajátíthassák az elmére gyakorolt gyógyító hatást. A program során a vendégek napi erdőfürdőn és egyéb túrákon vesznek részt, ahol vízesésekkel tarkított hegyeken és sűrű, szabadtéri szentélyekkel teli erdőkben vezetik őket.

A Kumano Kodo, az UNESCO Világörökség részeForrás: 663highland/Wikipedia

A program nem éppen olcsó: 1 200 000 japán jentől, vagyis közel 3,4 millió forinttól indul, cserébe különleges foglalkozásokkal, Zazen meditációval, és a helyi szerzetesek által szervezett rituálékkal, hagyományos japán tea-szertartással és makrobiotikus összetevőket tartalmazó japán wellness-ételekkel várják a vendégeket.

A szálloda beleolvad a természetbeForrás: aman.com

Ott tartózkodásuk során különböző gyógyfürdő kezelések közül is választhatnak, beleértve a vízi testkezelést, vagy a shiatsu masszázst, az akupunktúrát és az egyéb welness kezeléseket. A napi tevékenységeket követően a vendégek igénybe vehetik a 2000 négyzetméteres fürdő melegvizes medencéit, hogy az aktív kirándulás után az izmaikat ellazíthassák. A hatalmas japán wellnessközpont két onszennel (termálmedencével), gőzfürdővel és száraz szaunával is rendelkezik - írja a spabusiness.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek