Wellnessrészleggel bővül a namib-sivatagi luxusüdülő

A Namib-sivatag egyik legkülönlegesebb célpontja Sossusvlei, mely a világ legnagyobb és legrégebbi homokdűnéinek ad otthont. Ezek közül a legmagasabb az 1 kilométert is elérheti. Ez a hely jelenti az ország első számú turisztikai vonzerejét, és itt található a Wilderness Safaris sivatagi elvonulásra tervezett luxusüdülője is, a Little Kulala, mely jelenleg felújítás alatt áll, de várhatóan nemsokára újra megnyitja kapuit - adja hírül a spabusiness.com.

A Namib-sivatagForrás: Susanne Stöckli/pixabay.com

A fejlesztések eredményeként új wellnessrészleg nyílik, melyhez a sivatag földöntúli csendje és a végtelen dűnék vagy a tiszta, csillagoktól ragyogó ég látványa kínál varázslatos hátteret.

A vendégeknek többek között bőrfiatalító és aromaterápiás kezeléseket ajánlanak különféle afrikai gyógynövényekkel, emellett az erőnlétükről sem feledkeznek meg, melyet különböző szabadtéri programokkal és túrákkal igyekeznek karban tartani: ajánlanak éjszakai túrákat, quados kirándulást, hőlégballonozást, de a sima túrázás és futás is a program része lehet.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek