Új termálfürdőt kap Toszkána

  Új fürdő épül a Grosseto megyében található Aioléban. Az uszodát az Enel megújulóenergia-szolgáltató cég építi, melynek a közelben található Bagnore 4 nevű, geotermikus erőműve - adja hírül a thinkgeoenergy.com.

  A kivilágított ArcidossoForrás: Sailko/commons.wikimedia.org

  Mint Santa Fiora önkormányzatának közleményéből kiderül, a tető födémeit már összeszerelték, és az épület is hamarosan elkészül. A környék leginkább a geotermikus aktivitásért is felelős Amiata-hegységről híres, mely egykor vulkán volt, mostanában pedig a kirándulók és a síelők kedvelt célpontja.

  Emellett számos, középkori falut találunk itt, melyek közül a leglátványosabb Arcidosso, de szintén kellemes hangulatú kisváros Santa Fiora, és Grossetóig vagy Sienáig sem kell sokat mennünk. A vidék híres gesztenyéjéről, boráról és természetesen olajbogyójáról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!