Három strand közül választhat, ha Zentán csobbanna idén nyáron

  A tervek szerint június 15-én startol a strandszezon Zentán. A vajdasági település összesen három stranddal és új szabályokkal várja majd a turistákat.

  Strandolók a Tisza-partonForrás: Shutterstock / Készítette: Aleksandar Blanusa

  A vendégek eldönthetik, hogy természetes fürdőhelyet vagy mesterséges medencét választatnának-e szívesebben a nyári felüdüléshez. A tavaly felújított zentai kék medence körül már zajlanak a karbantartási munkálatok, sőt az idei járványhelyzet okozta szabályokat is közzétették.

  A helyi medencében senki sem mártózhat meg zuhanyzás nélkül és a fertőtlenítés is szükséges, továbbá fontos betartani az előírt egymás közötti távolságot is.

  A jó hír, hogy a fürdőben idén is olcsón lehet jegyet váltani, nem változtattak ugyanis a tavalyi árakon: az 5 év alattiak ingyen, az idősebb gyerekek és a felnőttek pedig egységes 120 dináros belépővel csobbanhatnak, ami mindössze 350 forint.

  Akik inkább a Tisza-parton strandolnának, azokat három egymáshoz közeli kiépített üdülőhely is várja, közülük kettő Zentán, egy pedig a közeli Csókán található. 

  A strandok rendezése hamarosan befejeződik, már az utolsó simításokat végzik az illetékesek. A Tisza-parti pihenőhelyeken bérmentesen süttethetik magukat az üdülők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!