Télen-nyáron működő wellness részleg várja a megújult hazai borházban

Finom borokat, kényeztető wellness-szolgáltatásokat és ráérős, vidéki nyugalmat kínál vendégeinek az etyeki Flamingó Borház. A novemberben lezárult fejlesztésnek köszönhetően a korábbinál több kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a látogatóknak.

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében megvalósult, 30,5 millió forintos beruházás révén komplex szolgáltatásokat kínáló oázissá alakult a 2017 szeptembere óta üzemelő szálláshely. Egy télen-nyáron működő wellness részleg is várja mostantól a vendégeket.

Szaunázni is lehet a borházban - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Billion Photos

A helyiek lépésről-lépésre bővítették a szolgáltatások körét: beüzemeltek egy jacuzzit, kialakítottak egy mutatós kertet és teraszokat építettek, továbbá egy játszóteret is üzembe helyeztek. Az új wellness részlegen nyolcfős szaunában lehet lazítani, a jacuzzinak helyet adó külső wellness részt és a hozzá tartozó pihenőt pedig befedték, azaz részben téliesítették, így egész évben használható.

Az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégek részére beszereztek három női és három férfi kerékpárt, és hat pár nordic-walking túrabotot, valamint kerékpártárolót is építettek, így a kétkeréken érkezők is találnak helyet a bringáiknak.

A borház a számos beruházás eredményeként négycsillagos minősítést kapott.   

Panziójuk hét szobájában egyébként összesen 16+3 férőhelyet kínálnak, öt kétágyas, és két háromágyas, pótágyazható szobában. A szállást reggelivel adják, de ebéd és vacsora igénylésére is van lehetőség. A létesítmény a fejlesztéseknek köszönhetően esküvők, üzleti összejövetelek és gasztronómiai programok otthonaként is működik - tudtuk meg a Turizmus.com híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek