Mumbai városi oázisa szeretne lenni az új luxusfürdő

A Six Senses nevű luxushotellánc megnyitja első spaját Indiában, a mumbai World Crest toronyban. Az 1522 négyzetméteres Six Senses Spa Mumbai a funkcionális fitnesz, a gyógyulás és a wellnessutazások köré épül, és hét kezelőhelyiséggel rendelkezik, ebből kettőben páros masszázsra is lehetőség van - adja hírül a Spa Business.

A spának otthont adó toronyForrás: Six Senses Spa Mumbai/Facebook

A fitneszközpont két emeleten terül el, emellett van itt úszómedence és szabadtéri sportaréna is. A vendégek vehetnek magán fitneszórákat, jógázhatnak és meditálhatnak is.

A környezettudatosság jegyében a fürdő minden emeletén növényekkel teli élő fal található, a kellő fénymennyiségről a padlótól a mennyezetig érő ablakok gondoskodnak.

A dekoráció alapját a természetes árnyalatok adják, melyek megnyugtató környezetet teremtenek a kikapcsolódáshoz a közösségi terekben, a társalgóban, valamint azokban a helyiségekben, ahol a vendégek a kezelések előtt és után tartózkodnak.

A gyógyfürdőben igénybe vehetők arckezelések, pakolások és természetesen a helyi hagyományokra építő, ajurvédikus aromaterápiás kezelések sem maradhatnak ki a kínálatból.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek