Ha még nincs terve a hétvégére, mutatunk három fürdős programot

Ha kikapcsolódna a hétvégén, de még nem tudja milyen programot célozzon meg, akkor segítünk a választásban. Három hazai fürdős programot gyűjtöttünk össze.

Épp csak elkezdődött az év, de máris számos fürdős programmal készülnek a hazai vizes komplexumok. Lesz medencés mozi és illatos, késő esti szaunaszeánszokra is számíthatunk. 

Több fürdő is szaunaszeánszokkal készül a hideg napokra - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: wavebreakmedia

Tiszakécskére azokat várják 2019. január 11-én, szombaton, akik késő estig tartó lubickolásra vágynak. A Barack Gyógy- és Élményfürdőben ezen a napon éjfélig maradhatnak a vendégek és az üzemeltetők meglepetés programokkal is készülnek.

A 16 óráig érkezőknek koktél kupont, a 4 óra utáni vendégeknek pedig pizza kupont adnak ajándékba. Négy szaunafelöntésre is befizethetnek, este pedig filmvetítés lesz a termálmedencénél - írja a Termál Online.

A komáromi Brigeto Gyógyfürdő is éjszakai fürdőzést szervez szombaton. Ide azoknak érdemes jegyet váltani, akik szívesen részt vennének lazító szaunaszeánszokon, vagy éjfélig élveznék a medencés kikapcsolódást. Az esti belépőjegy 1700 forintba kerül, a szaunarészlegre is érvényes belépő pedig 2200 forint.

Az éjszakai fürdőzésben mindig van valami plusz izgalomForrás: Shutterstock.com

A hideg időjárásra való tekintettel a Lenti Termálfürdő tüzes hétvégékkel várja a fürdővendégeket. Ez azt jelenti, hogy januárban és februárban, minden héten péntektől vasárnapig szaunaszeánszokkal készülnek. A felmelegítő programok 15, 16 és 17 órától lesznek elérhetők akár már most hétvégén, 2019. január 10-től 12-ig is, 500 forintos alkalmankénti kiegészítőjeggyel. Ha több szeánszra is befizetnének, akkor érdemes lesz már érkezéskor szaunázást is tartalmazó belépőjegyet venni a pénztárnál.

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek