Ezekkel a fürdős programokkal startol az év

Akik csobbanással indítanák az évet, kedvezmények, szaunaszeánszok és gyermekprogramok közül válogathatnak a hazai fürdőkben. Mutatjuk a részleteket.

Hajdúszoboszlón január elsejétől Kajla akcióval várják a kicsiket a fürdőben. Akik felmutatják az iskolában kapott Kajla útlevelet a pénztárnál, 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg az Aqua-Palace élményfürdőbe szóló diákjegyet. Az akciót egészen június 30-ig használhatják ki a lurkók.

Gyerekprogramokból sincs hiány a hazai fürdőkben - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: ESB Professional

A budapesti Aquaword élményfürdő szintén a gyerekeknek kedvez az év első napjaiban: animációs programokkal fogadják a legkisebb vendégeket. Január 5-ig a mókás kincshalászattól kezdve az arcfestésen át az aquafitneszig bármit kipróbálhatnak az élményfürdőben.

A tiszakécskei Barack Thermal Resortba azoknak érdemes jegyet váltani, akik szaunaszeánszokkal kezdenék az új évet. Január 5-ig több program közül válogathatnak: lesz luxus bőrápolás pezsgővel, pótszilveszter és sós bőrradírozás, valamint mézes-gyömbéres bőrápolás is.

Pénteken 18 és 19 óra között, szombaton és vasárnap pedig 16 és 17 óra között várják a szaunázni vágyókat - írja a fürdő honlapján.

Különleges szaunaprogramokba csöppenhetnek bele azok is, akik a magyarhertelendi termálfürdőben pihennének a hétvégén. Szombaton ugyanis Kubai Szauna Napot rendeznek. 15:30-tól hat kubai szaunaprogrammal várják a fürdőzőket - írja a Termál Online.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek