Már nemcsak szobát, hanem medencét is lehet bérelni a neten

Általában keveseknek adatik meg a saját medence, sőt, utazás közben sem biztos, hogy épp egy uszodával felszerelt helyen kötünk ki. Ezen segíthet a Swimply, amely egy, az Airbnb-hez hasonló szolgáltatás.

Azt már az elején leszögezzük, hogy az app, illetve az oldal egyelőre Európai helyeket nem sorol fel, de remélhetőleg akkora sikere lesz, hogy ide is hamar begyűrűzik. A medence megosztó alkalmazás segítségével egyelőre az Egyesült Államokban és Torontóban lehet csobbanni, plusz újdonság, hogy már az ausztrál Melbourne, Brisbane és Sydney medencéi is felkerültek a listára.

Forrás: Pexels/Pixabay

A vizes lazításért óradíjat kell fizetni, és minden medencét előzetesen ellenőriznek, hogy megfelelőek-e a higiéniás és a biztonsági körülmények. Ha minden rendben van, akkor a tulaj - képekkel, árral és egyéb részletekkel - regisztrálhatja medencéjét az oldalon. Lehet véleményt is írni, ha valaki már kipróbálta az adott helyet, és ugyanit lehet helyet is foglalni a következő pancsolásra.

A Swimply többféle fürdőzési lehetőséget is listáz, legyen az beltéri, kültéri, sós medence, vagy akár a kert végi patak. Az is fent van az oldalon, ha olyan extra jár hozzá, mint például egy kerti sütöget hely, vagy esetleg egy vízi csúszda. Fontos, hogy a vendéglátó biztosítson egy vendég fürdőszobát, vagy egy hordozható vécét valahol a kertben, írja a Lonely Planet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek