Az új európai gyógyszálló brandhez öt magyar hotel is csatlakozott

Ensana néven jött létre az új márka, mely Európa 26 ismert gyógyszállodáját, köztük öt magyar hotelt foglal magába.

Az Ensana név, amely az "egészség" és a "gyógyulás" szavak latin megfelelőiből származik, a márka elsődleges céljait tükrözi: ezek a szállodák a helyi gyógyító természeti erőforrásokat ötvözik a modern orvostudomány szakértelmével, hogy elősegítse a vendégek gyógyulását, vagy épp lazítását.

Forrás: Ales Vyslouzil/Ensana

Az Ensana több száz természetes gyógyító erőforrással – ásványi forrásvizekkel, termálvizekkel, gyógyiszappal, tőzeggel, természetben előforduló gázokkal és más erőforrásokkal rendelkezik. A csoportba tartozó létesítményekben több mint 200 éve alkalmazzák ezeknek a természetes elemeknek a gyógyító tulajdonságait a szakorvosok többek közt számos különféle mozgásszervi megbetegedés, anyagcserezavar és bőrbetegség kezelésére.

A csoportnak Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon vannak hotelei. Az új Ensana Health Spa Hotel márkához a következő hazai gyógyszállodák tartoznak: a budapesti Thermal Margitsziget és a Grand Margitsziget, a sárvári Thermal Sárvár és a hévízi Thermal Hévíz valamint a Thermal Aqua.

Ezek az Ensana hotelek, illetve a többi magyarországi Danubius szálloda továbbra is az anyavállalat, a CP Holdings tulajdonában maradnak, olvasható az Ensana hírlevelében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek