Hamarosan startol az ürömi Jakuzzi Kiállítást és Vásár

  Kellemes villák és szép kertek között tartják a nyár utolsó hetében az ürömi Jakuzzi Kiállítást és Vásárt. A szervezők a vendéglátás és szállodaipar képviselői felé is nyitnak.

  A több mint egy évtizedre visszatekintő SpaTrend Expo masszázsmedence-kiállításon minden évben felfedezhetők külföldi újdonságok. Idén a legmenőbb amerikai masszázsmedencék lesznek központban – olvaható a Turizmus.com cikkében.

  Menő jakuzzik közül lehet válogatni - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: suravid

  Az extrákban gazdag amerikai masszázsmedencék mellett a puha falú, pehelykönnyű, játékos medencéig mindenféle igényt és költségvetést kielégítő kínálat lesz itt, de ha csak inspirálódni akarunk egy kicsit, arra is jó program. A jakuzzikínálat mind márkában, mind méretben és formában széles és sokszínű: az egészen apró, két személyes masszázsmedencétől a víz alatti futópaddal és a végtelen úszás élményét kínáló ellenáramoltató rendszerrel felszerelt medencével is találkozhatunk ezen az expón.

  A kiállításon lehetőség van luxus cuccok közül válogatni, amelyek alaposan felturbózzák az otthoni kertet: ilyenek pédául a különleges technológiával felszerelt pergolák, amelyek szinte egy plusz nappalival gazdagítják a tulajdonos házát.

  Kezdetben a kiállítás és vásár kizárólag a masszázsmedencékről szólt, azonban a vásárlók igényeivel párhuzamosan bővült a wellness- és egyéb termékeket felvonultató kínálat is.  

  Minden évben kétszer rendezik meg a SpaTrend Expót Ürömön. Idén augusztus 23-tól szeptember 1-ig várják az érdeklődőket grillpartival, és a vendéglátás mellett természetesen szaktanácsadással is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!