Nincs még terve a hétvégére? Mutatunk néhány fürdős rendezvényt!

Több hazai fürdő is éjszakai fürdőzéssel várja a vendégeket, de lesznek családi programok is a hétvégén.

A budapesti Persterzsébeti Jódos-Sos-Gyógy és Strandfürdő a családoknak kedvez a hétvégén: szombaton és vasárnap szárazföldi és vízi játékokkal, aquafitnesszel, családi vízi párbajjal, arcfestéssel és csillámtetoválással várnak mindenkit.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Poznyakov

A ceglédi fürdőben éjszakai csúszdapartin lehet részt venni augusztus 10-én, azaz szombaton. A zenés esti program 20.00 órakor kezdődik és egészen éjfélig tart. A további részletekről a fürdő honlapján olvashatnak.

Hajdúszoboszlón szombaton és vasárnap is késő estig lehet majd lubickolni - mindkét nap éjszakai fürdőzést szerveznek a Hungarospaban. A vendégek 21.00 óra és éjfél között élvezhetik a sötétedés utáni csobbanást. Ezen a hétvégén délutáni koncertekkel és táncos bemutatóval is készülnek a fürdőben, szombaton Tolvai Reni lép fel, vasárnap pedig hip-hop táncosok fokozzák a hangulatot.

A latin zene kedvelőinek az Igali Gyógyfürdőben érdemes jegyet váltani szombaton, itt élő zenével egybekötött éjszakai fürdőzéssel szórakoztatják a vendégeket. Vasárnap pedig a családokat várják mókás programokkal: ugróvár, népi játékok, lufihajtogatás, játszóház fogadja a kicsiket, ráadásul a tíz éven aluli gyerekeknek ingyenes lesz a belépés.

A tiszakécskei Barack Thermal Resort fürdőjében most hétvégén tartják a Hagyományok Hétvégéjét. A kicsik és nagyok ez alkalommal kirpóbálhatják a papírvirág és szélforgó készítést, lesz íjászkodás,  lufihajtogatás és koncertek is - tudtuk meg a Termál Online cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek