Egy vadregényes úszótó nyílt London szívében

A város déli részén, a Beckenham Place Parkban nyitották meg a helyiek és az utazók előtt azt a vadregényes úszótavat, ami jó időben igazi felüdülés lehet. A jelenlegi hőhullám idején nagyon sokan keresik fel a főváros legújabb vizes területét, ami mellett még mindig ott áll a közösségi házként üzemelő Beckenham Place néven ismert villa.

A tó kedveltsége ellenére a szülők még nagyon nincsenek megelégedve a biztonsági lépésekkelForrás: newsshopper.co.uk / FB

A tó, amiben úszni, vízibiciklizni és csónakázni is lehet 285 méter hosszúra és 3,5 méter mélyre lett kikotorva. Egy vonalon az eleje kavicsos és lassan mélyülő, hogy az úszni vágyók és a gyerekek is élvezhessék a vizet.

A legfrissebb, pár órás hírek szerint a tavat annyira sokan keresték fel az elmúlt pár napban, hogy kisebb balesetek is történtek a vízben. Így mindenki biztonsága érdekében a hétvégéig lezárták a tavat és kordont húztak köré. Az elkövetkezőkben több életmentőt vezényelnek ki a partjára és tartják a 3 fontos belépődíjat is, hogy ne legyen a vízben egyszerre túl nagy tömeg. De még így is megéri ellátogatni a tóhoz, hiszen a legközelebbi már a Hyde Parkban található - olvasható a Newsshopper.co.uk oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek