Tengerparti hangulatba jöhetünk Bécs belvárosában

A CopaBeach strandra, ami a bécsi Duna-szigeten kapott helyet mindenki kilátogathat, aki homokfövenyes strandra, nyugágyakra, napernyőkre, pálmafákra és szabadtéri sportolási lehetőségekre vágyik. És ami a legjobb az egészben, hogy mindez a belváros közelében, a Stephansdomtól tömegközlekedéssel csupán 6 percnyire valósult meg.

A strandForrás: © PID/Christian Fürthner

A megújult CopaBeach jelenleg a főváros egyik kedvenc nyári helye vált és igazi nyaralási élményt kínál. Az ingyenes fürdőzés mellett három ivókút és két zuhany teszi teljessé a hűsölést. A „Cooles Wien" nevű projekt keretében zuhanypermetet alakítottak ki, ami 30 fokos hőmérséklet felett különböző intervallumokban üzemel. Nemrégiben átadták a Gym Club szabadidős komplexumot is, ahol fitnesz edzéseket tartanak a hét minden napján – olvasható a Bécs Város Külképviseleti Irodájának közleményében.

A Copa Beach-en az építkezés első szakasza 2018-ban fejeződött be. Röviddel ezután nekikezdtek az éttermek átalakításának is. Az újratervezés eredményeképpen még több zöldterületet, új gyalogos utakat, valamint számos ülő- és fekvőalkalmatosságot létesítettek és kialakítottak egy chill-out parkot is.

Jóga a naplementébenForrás: © PID/Jobst

A teljes projekt mintegy 41 000 négyzetméteres területen valósult meg, ami kb. 6 focipálya méretével egyezik meg. Az újratervezésnél fontos szempont volt még, hogy minél több olyan teret alakítsanak ki, ahol a vendégeknek nem feltétlenül kell fogyasztania, pénzt költenie azért, hogy igyon, vagy egyen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek