Még szavazhatunk az Év Fürdőjére!

Egyelőre nem a papírforma szerint állnak a dolgok, augusztus 31-ig még bármi lehet az eredmény.
Idén nyáron már ötödik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért. A július 15-i állás alapján még bármi megtörténhet.

Szent Erzsébet Mórahalmi GyógyfürdőForrás: azevfurdoje.hu

A termalfurdo.hu idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit. Ezen kategóriák kialakítására – Az Év Fürdője, Az Év Regionális Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője – azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők adottságai széles palettán mozognak. A versenyre nevezett 200 fürdő között megtalálhatóak, a néhány medencével rendelkező, csak nyáron nyitva tartó strandok ugyanúgy, mint a több tucat medencével rendelkező fürdőkomplexumok.

A szavazás június 1-én kezdődött és most jár a félidőnél. A jelenlegi állás szerint a főváros legújabb fürdője ott van az élvonalban, de akad olyan fürdő is, amely eddig minden alkalommal a dobogón végzett, eddigi szavazatai alapján viszont még a TOP10-be sem került be – olvasható a sajtóközleményben.

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és ÉlményfürdőForrás: azevfurdoje.hu

A verseny szabályainak értelmében az előző év győztesei nem indulnak, így idén nem lehet szavazni a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőre, amely 2018-ban Az Év Fürdője kategóriában győzött, az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőre, amely Az Év Feltörekvő Fürdője kategória győztese lett és a Tiszavasvári Strandfürdőre, ami megkapta A Helyiek Kedvenc Fürdője címet.

Szavazni augusztus 31-ig lehet, a voksolók között wellnesshétvégéket, fürdőbelépőket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek