Van már programja jövő péntekre? Mit szól egy kis éjszakai lubickoláshoz?

  A Magyar Fürdőszövetség idén július 26-án rendezi meg a Strandok éjszakáját.

  Az eseményhez országszerte 40 fürdő csatlakozott: meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel és szórakoztató programokkal várják jövő pénteken a fürdőzőket. Többek között koncertek, tematikus szauna programok, csúszdaverseny, habparty, lézershow és sokféle sportprogram is szerepel a kínálatban, olvasható a Magyar Fürdőszövetség sajtóközleményében.

  Bulizós és nyugis programok közül is lehet válogatniForrás: BCFC/Shutterstock

  A miskolctapolcai Barlangfürdőben többek között zenés fürdőzésre és csillaglesre, azaz távcsöves bemutatóra várják a látogatókat, míg a Berekfürdői Gyógy-és Strandfürdőben lesz filmvetítés, ingyenes lesz a csúszdahasználat, és itt is lehet csillagokat nézni az Egri Varázstorony részvételével. A Mórahalmi Gyógyfürdőben strandzenék, tűzzsonglőr show és alkoholos szauna feltöltések lesznek az éjszaka folyamán, Karcagon, az Akácligeti Gyógy- és Strandfürdőben pedig egészségügyi állapotfelmérés, koncert és vízi tűzijáték szerepel a kínálatban.

  A fürdők teljes névsorát, az igénybe vehető kedvezményeket és a részletes programokat megtalálja a Magyar Fürdőszövetség honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!