A Fülöp-szigeteken nyitották meg a világ legdrágább szállodáját

A Fülöp-szigeteken nyitották meg a világ legdrágább szállodáját, amelyet nem kevesebb, mint 100 ezer euróért lehet kibérelni egyetlen éjszakára. A pazar szálloda egy magánszigeten található, a Palawan szigetvilág térségében.

Magánstrandon élvezheti a Sulu-tenger kristálytiszta vizétForrás: Shutterstock / Készítette: Melissa Parrinello

A vendégek a borsos árért cserébe 15 hektárnyi magánrezidenciát kapnak, ahol kedvükre teniszezhetnek, röplabdázhatnak a magán strandon, kajakozhatnak, vagy csupán élvezhetik a lubickolást a Sulu-tenger kristálytiszta vizében.

A luxus szállodában egyszerre 48 vendéget tudnak elszállásolni. Minden rezidenciának saját medencéje, jakuzzija és hangulatos terasza van. A lakosztályok további különlegessége, hogy sok helyen egyetlen hatalmas ablak alkotja a falat, így akkor is élvezni tudja a vendég a tökéletes kilátást, ha éppen bent is tartózkodik a házban. 

A vendégek kényeztetését szolgálja a Spa központ is, ahol minden szolgáltatást igénybe vehetnek a fent említett 100 ezer eurós éjszakánkénti árban. A szálloda éttermében ínyenc tengeri herkentyűk és helyi specialitások várják a betérőket. Az idő is általában tökéletes, csak ritkán csökken 30 Celsius fok alá a hőmérséklet. A magánszigetet hajóval, vagy helikopterrel lehet megközelíteni - tudtuk meg a szerb Turistički Svet híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek