Búvárfelszerelésben úszhatják körbe a látogatók a pancsovai medence kiállítását

  A szerb "Svet ronjenja" elnevezésű búvárklub egy egészen különleges, víz alatti kiállítást nyitott meg a szerbiai Pancsova medencéjében. A látogatók búvárfelszerelésben merülhettek le, hogy megnézzék a tárlat fotóit.

  Pancsovai fotókiállításForrás: Facebook / ©kola Ronjenja Svet Ronjenja

  A kiállításon az Adriai-tenger víz alatti élővilágáról készült fotókat mutatták be, de ahhoz, hogy az érdeklődők szemügyre vehessék a felvételeket, egy gyors búvárképzésen kellett részt venniük. Miután elsajátították a merülés alapjait, 20 fotót nézhettek meg a medence mélyén.

  Egy elégedett látogató a medence mélyénForrás: Facebook / ©kola Ronjenja Svet Ronjenja

  A kiállítás azért is különleges, mert a felvételek az Adriai-tengert olyan oldaláról mutatják be, ahogy eddig nem sokan látták. A Svet ronjenja búvárklub tagjai három évig fotóztak a tenger mélyén, hogy most bemutassák a felvételeiket. A búvárok elmondása szerint nem könnyű a víz alatti életet megörökíteni, a fotósnak gyorsan kell reagálnia bizonyos helyzetekben, és extrém körülmények között kell elkapnia a legjobb pillanatot.

  A kiállítást csak előre bejelentett alkalmakkor lehet megtekinteni. A legközelebbi esemény kapcsán a búvár klub Facebook-oldalán tájékozódhatnak és érdeklődhetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!