Búvárfelszerelésben úszhatják körbe a látogatók a pancsovai medence kiállítását

A szerb "Svet ronjenja" elnevezésű búvárklub egy egészen különleges, víz alatti kiállítást nyitott meg a szerbiai Pancsova medencéjében. A látogatók búvárfelszerelésben merülhettek le, hogy megnézzék a tárlat fotóit.

Pancsovai fotókiállításForrás: Facebook / Škola Ronjenja Svet Ronjenja

A kiállításon az Adriai-tenger víz alatti élővilágáról készült fotókat mutatták be, de ahhoz, hogy az érdeklődők szemügyre vehessék a felvételeket, egy gyors búvárképzésen kellett részt venniük. Miután elsajátították a merülés alapjait, 20 fotót nézhettek meg a medence mélyén.

Egy elégedett látogató a medence mélyénForrás: Facebook / Škola Ronjenja Svet Ronjenja

A kiállítás azért is különleges, mert a felvételek az Adriai-tengert olyan oldaláról mutatják be, ahogy eddig nem sokan látták. A Svet ronjenja búvárklub tagjai három évig fotóztak a tenger mélyén, hogy most bemutassák a felvételeiket. A búvárok elmondása szerint nem könnyű a víz alatti életet megörökíteni, a fotósnak gyorsan kell reagálnia bizonyos helyzetekben, és extrém körülmények között kell elkapnia a legjobb pillanatot.

A kiállítást csak előre bejelentett alkalmakkor lehet megtekinteni. A legközelebbi esemény kapcsán a búvár klub Facebook-oldalán tájékozódhatnak és érdeklődhetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek