Magyarországon is elérhető lesz a hollywoodi filmsztárok kedvence

 A szépségápolási termékeket, amik Cameron Diaz, Bradley Cooper, Meghan Markle, Eva Longoria, Victoria Beckham és Hugh Jackman kozmetikai favoritjai között is szereplnek, eddig nem lehetett elérni Magyarországon. A márka csak olyan spákban érhető el, amelyekben az Éminence oktatási programjában is képzett szakemberek alkalmazzák és ajánlják a megfelelő kezeléseket, valamint termékeket. A Harmony Spa Budapest ehhez a nemzetközi közösséghez csatlakozik áprilistól az Éminence exkluzív magyarországi partnereként – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett sajtóközleményben.

Forrás: harmonyspabudapest.com

Az Éminence Organic Skin Care termékei Amerikától Dubai-on át Ausztráliáig a világ több mint 50 országában elérhetők, a cég társadalmi felelősségvállalásának hatóköre azonban ennél is kiterjedtebb. A felnövekvő generációk iránti felelősségvállalás részeként a cég többek között olyan papírt használ a csomagolásokhoz, amelynek alapanyaga felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítvánnyal (FSC) bír, a feliratokhoz szójából készült tintát használnak, és minden eladott termék után elültetnek egy facsemetét is. Az Éminence fennállása óta eddig 11 millió fával gyarapította a Föld zöldfelületét a Forest for Futureprogram részeként.

Forrás: 2014/D1 Fotostudio / harmonyspabudapest.com

A cég minőségbiztosítási elveinek megfelelően többszöri tréning során adta át a szükséges ismereteket az Aria Hotel Budapest kozmetikusainak. A díjnyertes termékeket kipróbálhatják többek között a 60 perces Aria Signature Facial kezelés, illetve a 90 perces Anti-aging luxury facial kezelés idej alatt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek