Nagyobb uszodát és élményfürdőt szeretnének a székesfehérváriak

  A Termal Online arról ír cikkében, hogy a székesfehérvári polgármester online, saját Facebook-oldalán tartott fogadóóráján kiderült, a helyiek egy új tanmedencét és egy nagymedencét szeretnének uszodájukba, ugyanakkor egy komolyabb, csúszdás élményfürdőt is, amely nemcsak nekik lenne kedvükre, de a turistákat is a városba vonzaná.

  ÚszómedenceForrás: Shutterstock / Készítette: Andrey Armyagov

  Egyelőre nem tudni, mikor kezdhetnek bele a fehérvári uszoda fejlesztésébe és az élményfürdő építésébe, ahogy azt sem, hogy lesz-e ténylegesen bármelyikből valami. Mindenesetre két kisebb fürdő már most is működik Székesfehérváron. Ott van például az Árpád Fürdő, amely évszaktól függetlenül várja a látogatókat, és júniustól beindul az élet a városi strandfürdőben is, amely tavaly új élménymedencével és családbarát szolgáltatásokkal nyitotta az idényt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!