200 méteres magasságban lévő medencében lebeghetünk a város felett

Dubajban, ahol már nem is minden évre, hanem szinte minden hónapra jut valamilyen szenzációs fejlesztés, már szinte fel sem tűnik, ha valaki új felhőkarcoló építésébe kezd. A cél mindig valami frissebb, szebb, nagyobb, különlegesebb épület megalkotása.

A medence, az étterem és a kilátóterasz az épület legtetején lesz találhatóForrás: www.nakheel.com

A Palm Tower is pontosan ennek a gondolatmenetnek az eredményeként született, írja a Lonely Planet. A Palm Jumeirah-n zajló építkezés eredményeképp hamarosan egy 240 méter magas, 52 emeletes épülettel gazdagodik Dubaj sziluettje. Az első 18 emelet a St Regis Dubai – The Palm luxushotelé lesz, a nyitás időpontját egyelőre még nem tűzték ki. A hotelben nem kevesebb, mint három medence lesz - és egyértelmű, hogy a 210 méteres magasságban található végtelenített víztükrű változat lesz a leglélegzetelállítóbb mind közül.

A 360 fokos panorámával rendelkező 775 m²-es medencét 930.000 liter vízzel töltik majd fel. Az 50. emeleten lévő medencéből a frissítő fürdés után a vendégek felmehetnek az 51. emeleten található különlegességeket kínáló étteremben, majd az épület legtetején, az 52. emeleten nyíló panorámateraszon tovább csodálhatják a kilátást.

Nemcsak hotel nyílik majd a luxustoronyban, hanem több éttermet és körülbelül négyszáz lakást is kialakítanak az épületben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek