A szaunázás szerelmeseit várják szeptemberben Tiszakécskére

  Két szeptemberi dátumot is érdemes megjegyezni azoknak, akik rajonganak az éjszakába nyúló fürdőzésért és a szaunaszeánszokért. Az egyik szeptember 15-e, amikor zenés, éjszakai fürdőzést tartanak Tiszakécskén, a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A másik e hónap 29., amikor a Szezonnyitó Szauna Maratont rendezik meg. Az szinte biztos, hogy a wellness szerelmesei egyik nap programjaival sem lőhetnek mellé. Mutatjuk, mivel várják pontosan a fürdőzőket.

  Beltéri medence, esti fényekbenForrás: tiszapartifurdo.hu

  Akik pl. a 15-ei éjszakai fürdőzést választják, azoknak éjfélig lesz lehetőségük áztatni magukat a medencékben. A meghosszabbított nyitvatartás ellenére is érdemes időben megérkezni Tiszakécskére, hiszen a 16 óra előtt érkező vendégek koktélkupont kapnak ajándékba; ha azonban 16 óra után váltanak jegyet, akkor már pizzakupont kapnak ajándékba. Ami a programokat illeti: 18 órától éjfélig DJ Göme gondoskodik majd a zenés fürdőzésről, este kilenckor filmvetítést tartanak a termálmedencénél,  17 és 18 óra között pedig egy különleges szaunaszeánsszal készülnek a szervezők.

  A szeptember 29-i Szauna Maratonon már teával, gyümölccsel, csokoládéval és gyümölcslével várják a vendégeket, akik délelőttől késő délutánig 11 szaunaprogram közül válogathatnak. Az elsőt 10:30-kor tartják, amely egy citrusos ébresztőt jelent a finn szaunában. Az utolsó pedig 18:20-kor kezdődik "Magyar virtus szüreti hangulatban - pálinkás-jeges mulatozás" címmel - írja a Termal Online. A Szauna Maraton részletes programját, és az árakkal kapcsolatos tudnivalókat ide kattintva nézhetik meg.

  Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő, szaunaForrás: facebook / Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő

  A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt egyébként nem csak az imént említett, kifejezetten a szaunázásra kihegyezett napokon érdemes meglátogatni a szauna szerelmeseinek. A fürdő a mindennapokban is a gazdagon felszerelt szauna-részlegével várja vendégeit, ahol ráadásul egy kuriózumnak számító homokfürdő pihenőt is kialakítottak. Utóbbi egy olyan pihenőszoba, ahol szaunázás után tiszai homokon fekve, halk zene és relaxációs film kíséretében lehet lazítani. A fürdő szaunavilágáról itt talál részletes információkat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!