Világszinten is megállja helyét ennek a szlovén fürdőnek a vízminősége

  Alig 20 kilométerre a rédicsi határátkelőtől, a szlovéniai Moravske Topliceben (Alsómarác) található Közép-Európa egyik legnagyobb termálvizes fürdőkomplexuma, a szomszédos ország legnépszerűbb termálfürdőinek egyike, mely évről-évre egyre több magyar turistát vonz - írja a 24.hu.

  Óriáscsúszdák a Terme 3000 Moravske Toplice fürdőbenForrás: facebook / Terme 3000 Moravske Toplice

  A Terme 3000 nevű fürdő fekete vize 1175 méter mélyből tör fel az egykori Pannon-tenger mélyéről. Ez a fekete színű ásvány- és termálvíz egyedülálló nem csak Európában, hanem világviszonylatban is. Gyógyító hatása sérülés utáni rehabilitációra és mozgásszervi műtétek utáni kezelésre kiváló, de jótékony gyógyhatású különféle reumatikus és izületi panaszok esetén is.

  A fürdő nem csupán a gyógyulni vágyók paradicsoma, a felhőtlen kikapcsolódás is biztosított. A hatalmas komplexum – mely 30 fedett és nyitott medencével várja a látogatókat – legnagyobb attrakciója egy 22 méter magas toronyból induló 170 és 140 méter hosszú, vizuális- és hangeffektusokkal ellátott csúszda.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!