Bogács is felkerülhet hazánk gyógyhely-térképére

  A 2016-ban gyógyfürdő címet kapott bogácsi fürdőt a következő időszakban három ütemben újítják meg - olvasható a Turizmus.com cikkében. Először a főbejárati épületet bővítik, és a korábbi válfás öltözők helyébe is korszerű, szekrényes öltözők kerülnek.

  A régi épületen ugyanis egy tetőteret alakítanak ki, valamint egy új épületrésszel toldják meg azt. A munkákat várhatóan május végére fejezik be, a létesítményt júniusban adják át a vendégeknek. A fürdő addig is folyamatosan működik, a fürdőzőknek konténeres öltözőket biztosítanak.

  Forrás: bogacsitermalfurdo.hu

  Ezt követően egy fedett élményfürdőt létesítenek, majd a fejlesztési projekt harmadik ütemében a szolgáltatások bővítésére egy wellness-részleg kialakítását tervezik, amelynek az átadása a 2020 utáni időszakban várható. Nemrég megpályázták a fürdő gyógyhellyé nyilvánítását, melynek az előkészületei a szakértők bevonásával el is kezdődött. 

  A közel hatvan éve Bogácson talált termálvizet, a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmazzák, és ma már kilenc szabadtéri-, valamint egy fedett medencével várják a vendégeket. Télen viszont csak négy medencét működtetnek.

  KAPCSOLÓDÓ:

  Négy titkos vidéki fürdő, amit csak a helyiek ismernek
  Még négy kevésbé ismert vidéki fürdő

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!