Ismét díjazták Bükfürdőt

  Sokadszorra díjazták Bükfürdőt, írja a termalfurdo.hu.

   

  Az idén már sikeres európai gyógyfürdő minősítése után az Utazó Magazin, olvasói és a szakmabeliek szavazatai alapján, az Év Gyógyfürdőjének is megválasztotta az idén fennállásának 55. jubileumát ünneplő fürdőt.

  A Magyar Brands "Kiváló Fogyasztói Márka" díját 2017. november 8-án adták át a gyógyfürdőnek, ahol jelenleg is egy 1,5 milliárd forintos fejlesztés zajlik. Gőzerővel folyik a további projektek előkészítése is, így a Szent Kelemen gyógymedence rekonstrukciója, a gyógyászat teljes megújítása, a fedett fürdő teljes modernizálása, a beléptetőrendszer fejlesztése, napenergiára és termálvízre alapozó energetikai rendszer kiépítése.

  Ha kedvet kapott, mutatjuk, mi az az öt dolog, amit ne hagyjon ki, ha Bükfürdőn nyaral, és ha már jobb az időjárás, amikor arra jár, tudjon róla, hogy a gyógyfürdő remek vízi játszótérrel is rendelkezik. Bükfürdőn ráadásul tb-alapon is wellnesszezhet!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!