Márton-napkor is csobbanhat éjszaka

Márton-napkor is csobbanhat éjszaka.

A hétvégén az országban több helyen is lehetőség nyílik éjszakai fürdőzésre, írja a termalonline.hu. A programot sok helyen a libalakomával is összekötik.

Fotó: Nyíregyháza Sóstó Gyógyfürdők Zrt.

A fürdők többféle akcióval is kedveskednek a hétvégén. Debrecenben szombaton 19 órától várják a csobbanni vágyókat az ergonomikus nyugágyakkal felszerelt Aquaticumba, és egészen hajnal 1-ig nyitva tart az uszoda- és a szaunarészleg is.

Igalban éjszaka, hanem vasárnap érdemes menni: az egész nap a liba körül forog majd. A reggel elsőként érkező száz fürdőzőt libazsíros kenyérrel és egy pohár borral látják vendégül, a Márton nevű fürdőzők pedig mindössze száz forintért válthatnak jegyet. Aquafitnesz, rajzverseny, mesefilm-vetítés és persze Márton-napi finomságok is lesznek a nap folyamán. És persze ne feledkezzenek meg arról, hogy az Igali Gyógyfürdő parkjában kisvasút is van.

A komáromi Brigetio fürdőben szintén éjszakai fürdőzést tartanak szombaton, ráadásul ezalatt ötször lesz szaunaszeánsz is. A szervezők szerint érdemes előre jegyet váltani.

A Martfű Termál Spa-ban este fél 9-től hajnali fél 2-ig áztathatják magukat az érdeklődők, akiknek este tíztől filmet is vetítenek.

Miskolctapolcán a hangulatot a szombat esti fürdőzésen zenével emelik, lesznek szaunaszeánszok és DJ-k. Az este 8 órakor kezdődő és éjfélkor végződő programokra a napijegyes vendégek további jegy vásárlása nélkül bent maradhatnak.

Zalakaroson, ahol az érzékek útján járhat, Márton-napi libaságok elnevezéssel tartanak programokat a termálfürdőben. Aquafitnesz és aquasalsa is lesz, a sószobában mesét mondanak a gyerekeknek, akik libalakomát is készíthetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek