Családbarát díjat kapott a Lenti Termálfürdő

Családbarát díjat kapott a Lenti Termálfürdő

Új élményrészlegének köszönheti a most kapott Családbarát Díjat a Lenti Termálfürdő, amit egyre többen látogatnak - írja a termalonline.hu.

Kutfej Attila, a fürdő ügyvezető igazgatója a Zala megyei település helyi televíziójában számolt be az elismerésről. Mint mondta, a tavaly átadott új élményrészlegnek köszönhetően a család minden tagjának, egész éven át tudnak kikapcsolódási lehetőséget nyújtani. Korábban ezt inkább csak a nyári időszakban tudták magukról elmondani, hisz szabadtéri csúszdás élménymedencéjük csak a strandszezonban üzemel, 2016-ig fedett élményrészlegük nem volt.

Fotó: Lenti Termálfürdő

Az elmúlt egy évben viszont már több tízezren keresték fel az új élményfürdőt, igaz jobbára nem a helyi lakosok, hanem messzebbről érkező vendégek. A közeljövőben ezért szeretnék kedvezményekkel, esetleg egy nyílt nappal becsalogatni a lentieket is az élményrészlegbe.

Az új fürdőegységgel együtt épült, és szintén tavaly adták át a négycsillagos Balance Hotelt, amelynek egyre nő a vendégszáma. A külföldiek is kezdik felfedezni maguknak; sok vendégük van például Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek