Ezekkel a programokkal kényeztet minket az Év Fürdője a turizmus világnapján

Ezekkel a programokkal kényeztet minket az Év Fürdője a turizmus világnapján.

Különleges programokkal illetve meglepetéssel készül a turizmus világnapjára az ország illetve Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a hajdúszoboszlói fürdő - írja a Termál Online.

A gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe illetve az Árpád Uszodába érkező vendégek a bejáratnál meglepetés ajándékot kapnak szeptember 27-én. Délelőtt 11 órától vízi tornát tartanak a gyógyfürdőben, 13:30-tól pedig az Aqua-Palace élményfürdőben.

Fotó: Hungarospa Hajdúszoboszló

A szaunázás kedvelőiről sem feledkeznek meg: ezen a napon három különböző szeánszon vehetnek részt. Nagy Attila szaunamester 16 órától a „nyárbúcsúztató relaxáció", 17 órától az „őszi szüreti élmények", 18 órától pedig a „jeges legjobb hűsítés" jegyében tart programokat (amikre érdemes időben regisztrálni a szaunakezelőnél, hisz a létszámok korlátozottak).

A programokról, a belépőjegyekről illetve magáról a Turizmus Világnapjáról további információkat olvashat ide kattintva.

A hajdúszoboszlói fürdőt idén az Év Fürdőjévé választották. A verseny történetében először fordult elő duplázás - a komplexum ugyanis 2015-ben is elnyerte a megtisztelő címet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek