Ingyenes fürdőbelépő véradóknak

  A Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdő és a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete közötti megállapodás 2012-ben jött létre, melynek keretén belül Békés megyében minden véradó tiszteletjegyet kap, amely tartalmazza Gyopárosfürdőn az élményfürdő és a szauna-park ingyenes használatát. A fürdő ezzel szeretné köszönetét és tiszteletét kifejezni minden véradó számára.
   

  Gyopárosfürdő ingyenes minden békési véradó számáraFotó: Gyopárosfürdő Facebook


  A belépőt a kiállítástól számított 1 éven belül használhatják fel. Az akció igen nagy sikernek örvendett az elmúlt néhány évben. Az élményfürdő kortól, nemtől, fizikai állapottól, sőt még úszástudástól is függetlenül kínálja az önfeledt, kellemes időtöltés lehetőségét, legyen szó a test minden porcikáját megmozgató attrakciókról, vagy éppen a feltöltődést és regenerálódást segítő élményelemekről

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!