Ryan Gosling ruhában szeret ázni a Gellértben

  Legalábbis a népszerű GQ magazin Gellért fürdőben készült fotóit elnézve Gosling még a medence vizében sem mutatja meg pőre testét.

  Ryan Gosling öt hónapot töltött idén Budapesten a Szárnyas fejvadász folytatásának forgatásán, miközben megfordult egy fővárosi fürdőben is. A New York-i GQ magazin ugyanis a 2017. januári lapszámában szereplő hollywoodi sztár fotózásához a Szent Gellért Gyógyfürdőt, mint Budapest egyik ikonikus nevezetességét választotta helyszínként. A szintén világhírű angol fotós, Craig McDean állítólag azonnal bele is szeretett a világ egyik legszebb, közel 100 éves szecessziós gyógyfürdőjébe.

  Fotó: Craig McDean /GQ magazin

  Az egyébként egy öltönymárka reklámozásához készült képeken Gosling többek között a fürdő medencéjének vizében jól öltözötten állva kávézik, különböző falburkolatok előtt és szobrokkal pózol, de van, hogy egy ágyban fekve pizsamában olvas Magyar Nemzetet.

  Fotó: Craig McDean /GQ magazin
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!