Tippek Izlandra indulóknak - egyenesen a termálvizes medencéből

  Tippek Izlandra indulóknak – egyenesen a termálvizes medencéből

  Izland rendkívül szórakoztató kampány segítségével népszerűsíti az országot a turisták körében. Az Inspired by Iceland csapata idén megnyitotta az Iceland Academy kapuit, ahol helyi szakértők bohókás stílusban adnak ízelítőt az izlandi hagyományokból és szokásokból. Hab a tortán, hogy az oktatóvideók nem csak jó kedvre derítik az embert, de nagyon sok hasznos információt is tartalmaznak.

  Az alábbi videóból például megtudjuk, hogy csobbanás előtt alaposan le kell zuhanyoznunk. A sárga sapkás úriember pedig arra is felkészít minket, hogy nem feltétlenül fogunk egy szószátyár helyi mellé kerülni a medencében. Mindezt imádni való stílusban.

   A Condé Nast Traveler interjút is készített a kampányt megálmodó reklámügynökséggel. Elmondták, hogy céljuk egyrészt az volt, hogy az emberek betekintést nyerhessenek a helyi szokásokba és viccekbe, másrészt fel akarták hívni az esetleges veszélyekre. Baldur Ingi Baldursson a reklámügynökségtől elmesélte, hogy a dagály veszélyeiről szóló videó forgatása előtti napon egy turistát pont elsodort a víz, ami jól mutatta számukra, hogy sajnos milyen fontosak a videók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!