Hételemes csúszdapark nyílik a harkányi fürdőben

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben heteken belül megnyílik a legújabb attrakció, a hét elemből álló csúszdapark.

Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

Már a március 15-i hosszú hétvégén megnyitották a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő egyik kültéri medencéjét, amely 30 fokos vízével még hűvösebb időben is lehetőséget biztosított a szabadban való fürdőzésre és a helyi, környékbeli fiatalok úszóedzéseinek megtartására. Mostanra azonban már nyitva áll a tavaly teljesen felújított Lepkemedencepár, az elkövetkezendő hétvégeken – az időjárástól függően – pedig már a gyermekmedence is üzemel. De lehet már tempózni a sportmedencében is, míg a III. számú medencéből nagy méretű wellnessmedence alakul - olvasható a közleményben.

Június első napjaira mind a 12, bel- és kültéri medence várja a fürdőzni vágyókat, de a fürdő életében az idei nyár legnagyobb újdonsága csak június második felében nyílik. Ekkor vehetik ugyanis birtokba a látogatók Dél-Dunántúl legújabb és legnagyobb, összesen hét elemből álló csúszdaparkját.

A hételemes csúszdapark látványterveFotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

A nyári strandszezon kezdetével párhuzamosan több eseményre is készül a gyógyhely. Június 11-e világszerte a Global Wellness Day, amikor a testünk és a lelkünk egészsége kerül a középpontba. A Magyar Fürdőszövetségen keresztül idén a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő is részt vesz a kezdeményezésben. Július 22-24. között pedig a nyár kiemelt eseménye lesz a 23. alkalommal megrendezésre kerülő Harkányi Fürdőfesztivál, amely számos népszerű magyar előadóval, rengeteg sport- és családi programmal várja az érdeklődőket. A tavaly több mint 8 ezer vendéget vonzó rendezvény fellépőit folyamatosan jelentik be a szervezők; a friss hírekért érdemes meglátogatni az esemény Facebook-oldalát.

Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő
Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek