Napernyős, homokos plázst kap a gyulai Várfürdő

  Hamarosan homokos plázson koktélozhatunk a Gyulai Várfürdőben, ahol az évek óta nem használt kabinsor helyét több tonna homok és számos színes napernyő veszi át.

   Új, egészen izgalmas pihenőrészt építenek a Gyulai Várfürdőben. A tervek szint egy homokkal feltöltött napozórészt alakítanak ki napernyőkkel, vendéglátóegységekkel, és a délutáni órákban árnyákot adó fákkal - írja a Termálfürdő.hu .

  Fotó: Balla Béla / Indafotó

   Feleslegessé vált, évtizedek óta nem használat kabinok lebontásával kezdték a Várfürdőben a munkálatokat az AquaPalota és a dögönyözős medence mögötti területen, az Élővíz csatorna mellett. Ez a félreeső terület pedig kiválóan alkalmas a pihenésre, és nemsokára a napfény szerelmesei is birtokba vehetik. Mindeközben a fürdő más területein is felújítási munkák zajlanak. A Kőhíd pénztár régi faszerkezete teljesen elkorhadt, ezért azt lebontották és helyette újat építenek.

  A gyulai Várfürdő két évvel ezelőtt megnyitott fedett élményfürdőjéről és annak trükkösen felfelé tartó csúszdájáról itt olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!