Nyílt napot tartanak a hazai fürdők

  A víz világnapjának idei "Vizek és mesterségek" című nemzetközi kampányához néhány hazai fürdő is csatlakozott. Ezen a napon a látogatók bepillanthatnak a kulisszák mögé és megismerhetik a fürdőben dolgozók munkáját.

  Fotó: Magyar Fürdőszövetség

  1992 óta március 22-e a víz világnapja, és ezen a napon a Magyar Fürdőszövetség a diákokra is számít, akiknek rendhagyó pályaorientációs órát tartanak a hazai fürdőkben. Megtudhatják többek között, hogy mit csinál a recepciós-, a gyógytornász-, az uszoda- vagy a szaunamester, és hogy ezen szakmákhoz milyen iskolákat kell elvégezni.

  Mindeközben számos helyen kedvezményekkel, kiállításokkal, játékos vetélkedőkkel, különleges szauna felöntésekkel és vízhez kötődő programokkal készülnek. Az eseményhez csatlakozó fürdők listáját és részletes programjaikat a Magyar Fürdőszövetség oldalán a jobb felső sarokban letölthető táblázatban találják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!