Luxus szálloda és szórakoztatóközpont épül Sóstógyógyfürdőn

  Ötcsillagos szállodai és szórakoztatóközpont jön létre a felújítás nyomán, amelyet az egykori Krúdy Szálló helyén terveznek.

   

  Az egykori Krúdy Szálló, jelenleg Krúdy Vigadó nevet viselő épületet közel egymilliárd forintért vásárolta meg a Révész cégcsoport egy másik ingatlannal együtt. Az 1911-ben eklektikus stílusban épült, az elmúlt 25 évben többnyire üresen álló műemléképület eredeti funkcióját állítják helyre. A tervezett felújítás költsége meghaladja az 500 millió forintot. Eredményeként ötcsillagos színvonalú szállodai-szórakoztatóközpont jön létre 2017 nyarára - írja az MTI.

  Mindeközben az önkormányzat az épület környékének teljes felújítását tervezi, és már elkészült a Sóstógyógyfürdőt is érintő Nyíregyháza nyugati elkerülő útnak az M3-as autópálya és a 36-os főút közötti szakasza.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!