Ingyen mehetnek a családok a karibi teraszos Kecskeméti Fürdőbe

Legalábbis ezen a héten szombaton, amikor az ötödik születésnapját ingyenes fürdőzéssel ünnepli Kecskemét nemrég megújult fürdője.

 December 17-én az ingyenes családi belépőjegy mellett, DJ-vel, bulival, játékokkal, ügyességi feladatokkal, kézműves foglalkozásokkal, bűvész előadással és humoristával várják a fürdőző ünneplőket - olvasható a Termálfürdő oldalán.

Fotó: Kecskeméti Fürdő

 A nemrég megújult karibi teraszos fürdőben szombaton 9 és 17 óra között közös zumbázásra és családi vízilabda meccsekre is lehet számítani. A születésnapi ingyenes belépő a családi jegyre vonatkozik, legalább 1 szülő és 1 gyermek esetén. A belépővel a versenyuszoda, az élményfürdő és a termál medencék használhatók. Az érvényes szaunajeggyel rendelkező vendégek ráadásul aznap több ingyenes szauna felöntésen is részt vehetnek. A részletes programokról a fürdő weboldalán tájékozódhat.

A fürdő területének hátsó részében egy vízeséssel és barlangmedencével ellátott mini paradicsom található, és ide kapcsolódik egy sodrófolyosó is. A kültéri élménymedence télen is nyitva tart, de persze a legnépszerűbb elemnek a 86 méter hosszú „aquatube" és 124 méter hosszú „black hole" óriáscsúszdák számítanak.

Fotó: Kecskeméti Fürdő
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek