Rönkházakban is megszállhatunk Miskolctapolcán

A május elsején megnyílt Avalon Resort&Spa vendégei választhatnak, hogy a finn rönkház technológiával épült szállodaépületben vagy a szomszédos rönkházakban foglalnak szobát.

Galéria: Avalon Resort&SpaFotó: Avalon Resort&Spa

Miskolcon és környékén az elmúlt években látványos turisztikai, idegenforgalmi fejlesztések valósultak meg, egyebek mellett megújult a diósgyőri vár, és a miskolctapolcai strandfürdő is. A többféle szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínáló, miskolctapolcai Avalon Park a megnyitása után majdnem pontosan egy évvel tette teljessé kínálatát a közelmúltban megnyílt szálláslehetőséggel.

A baba- és családbarát szolgáltatásokat, valamint wellnesslehetőségeket is nyújtó Avalon Resort&Spa szálloda főépületében 35 szobát alakítottak ki: a körülbelül 30 négyzetméteres alapszobáik superior kategóriájúak, emellett balkonos lakóegységeket és luxuslakosztályt is kínálnak. A szálláslehetőséget a parkban sorakozó 15 kétszintes rönkház egészíti ki, az alsó és a felső emeleten külön bejáratú lakóegységekkel, melyek nagyobb társaságok számára egyben is bérelhetők - írja a Turizmus.com.

Galéria: Avalon Resort&SpaFotó: Avalon Resort&Spa

A rönkházak mini lakosztályainak alapterülete 40 négyzetméter, a franciaágy és a teljes pótágy értékű kihúzható kanapé 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek számára nyújt kényelmes pihenést.

Az Avalon a szobák berendezésében is a minőségre törekedett: a lakóegységek klímásak, kapszulás kávéfőzővel, 106 cm képátlójú LED-televízióval, laptopszéffel felszereltek, fürdőköntös, papucs, külön felnőtt- és gyerek-fürdőszobai bekészítés várja a vendégeket, a wifi ingyenes.

A külső wellnessrészlegen élményelemekkel ellátott, télen-nyáron fűthető medence, merülőmedence és 24 férőhelyes rönkszauna, a fedett részben pedig élménymedence, pihenőtér, komplett szaunavilág (illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal) nyújt relaxációs lehetőséget.

Galéria: Avalon Resort&SpaFotó: Avalon Resort&Spa

A szolgáltatási kört a tavalyi évben megnyitott elektromos gokartpálya, a 2500 négyzetméteres Maya játszópark, a grillétterem és a hozzá tartozó sörkert, valamint a Ristorante olasz étterem teszi teljessé, az egységek – az étterem kivételével – június közepén ünneplik fennállásuk első évfordulóját.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek