Hazánk három legjobb fürdőjét keresik

Közel 200 fürdő 1441 medenceéje, 495 szaunája és 342 csúszdája versenyez a három legjobb magyar fürdő egyik címéért.

Az Év Fürdője 2015: a Hungarospa HajdúszoboszlóForrás: Travelo

A termalfurdo.hu a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával 2016. május 1. és augusztus 31. között második alkalommal szervez közönségszavazást, amelynek keretein belül Magyarország legjobb fürdőit keresi. A verseny célja minél több emberrel megismertetni a magyar fürdőket, és felhívni a figyelmet a fürdőzés fizikai és mentális egészségünkre gyakorolt pozitív hatásaira - olvasható a közleményben.

A tavalyi versenyhez hasonlóan idén is a három legnépszerűbb fürdő nyer. A fürdőbe járó közönség Az Év Fürdője 2016, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016, és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 kategóriákban voksolhat kedvencére a www.azevfurdoje.hu oldalon. A három kategóriát azért hozták létre a szervezők, hogy a kisebb, regionálisan vagy helyi szinten ismert fürdők is eséllyel indulhassanak, és ne az országosan vagy nemzetközi szinten ismert fürdőkkel versenyezzenek, hanem a hozzájuk hasonlókkal.

A 2015-ben nyertes fürdők, a Hungarospa Hajdúszoboszló (Az Év Fürdője 2015), a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ (Az Év Feltörekvő Fürdője 2015), a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő (A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015) idén az esélyegyenlőség jegyében nem állnak rajthoz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek